Skovbrug – skovadministration og rådgivning

vores CERTIFICERINGER

​Ønsker du hjælp til administration af dit skovbrug? Hos Salten Langsø Skovadministration A/S (SLS A/S) tilbyder vi skovning, skovrejsning og skovadministration. Derudover tilbyder vi rådgivning om at vedligeholde og drifte en skov.

Vi er et skovadministrationsselskab, som er ejet af 74 skovejere siden 2006. Vi dækker Midtjylland, Søhøjlandet,Himmerland samt Østjylland. Vores kunder består af aktionærer, faste kunder og projektkunder.

Bæredygtig drift og sikkerhed for afsætning

​Vi tilbyder specifik rådgivning med udgangspunkt i driftsmålsætningen for dit skovbrug. Vi har altid fokus på gennemsigtighed og åbenhed omkring alle forhold. Samtidig har vi gennemsigtige og konkurrencedygtige administrationshonorarer. Den bedste garanti, for at vi kan varetage dine interesser optimalt, er, at vi er ejet af skovejere og juletræsproducenter.

Vi tilbyder medejerskab i vores skovadministrationsselskab, så du får adgang til indflydelse på selskabets strategi og udvikling. Der er adskillige stordriftsfordele ved at være mange sammen i et driftsselskab, og de går ubeskåret videre til hver enkelt skovejer eller juletræsproducent. Dertil kommer, at du opnår et godt image i omverdenen.

Vi sikrer en bæredygtig og kontinuerlig drift af ejendomme, ligesom vi forøger de æstetiske værdier. Derudover giver vi adgang til et netværk af andre skovejere og producenter af pyntegrønt og juletræer. Det giver sikkerhed for afsætning af ejendommens produkter – også i nedadgående markeder. Derudover har vi stor erfaring med at indrette skovene, så de er optimale for vildt.

Vi sikrer også salgsaftaler af træ, pyntegrønt og juletræer på grundlag af hugstbudgetter. Det giver de højeste markedspriser på træ, pyntegrønt og juletræer på sigt. Samtidig fjerner vi din debitorrisiko. Vi gør det med andre ord let at være skovejer eller juletræsproducent.

Skovdyrkning af høj standard med øje for målsætningen

​Vi praktiserer skovdyrkning af høj standard, og vi har stor erfaring med myndighedskontakt i forbindelse med Naturbeskyttelsesloven, Skovloven og byggesager. Derudover tilbyder vi PEFC-certificering og GLOBALG.A.P.-certificering.

Vores servicekoncept "Grøn Kvalitet" bygger på følgende principper:

  • Vi holder, hvad vi lover
  • Vi optimerer skovdriften på vegne af ejeren ud fra ejerens målsætning
  • Gennemskuelighed på salgspriser og administrationsomkostninger
  • Klar ansvarsfordeling mellem ejer og SLS A/S.
  • Vi holder øje med ejerens værdier
  • Vi er på forkant med udviklingen
  • Vi leverer ydelser "just in time"

Få mere at vide om mulighederne for dit skovbrug

​Du er velkommen til at få en snak og mere information. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede ydelse inden for skovbrug. Du kan kontakte os på telefon 86 89 82 88 eller e-mail info@slsas.dk.

Send forspørgsel

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet​​​

SLS A/S er et skovadministrationsselskab som er ejet af 74 skovejere siden 2006. 

Kontakt os

​SLS A/S

Additvej 15, 8740 Brædstrup

Telefon: 86 89 82 88

E-mail: info@slsas.dk 

Åbningstider 8 - 16 alle hverdage