​Vores kunder

vores CERTIFICERINGER

SLS A/S har tre kundetyper:

  1. Aktionærer.
  2. Faste kunder, som ikke ønsker at være aktionærer.
  3. Projektkunder.

Aktionærer

En aktionær i SLS A/S er en kunde, som kan se en interesse i at være med til, sammen med de andre aktionærer, at sikre eksistensen af et administrationsselskab, som kan klare driften af aktionærernes ejendomme og som både kvalitativt og økonomisk kan matche øvrige administrationstilbud i markedet. Aktionæren kan samtidig se stordriftsmæssige fordele ved at være med i et større administrativt samarbejde. Aktionæren har typisk, men ikke nødvendigvis, behov for noget der ligner totaladministration af aktionærens ejendom.

Det er muligt for nye kunder at blive aktionærer i SLS A/S. Kontakt SLS A/S for nærmere oplysninger herom.

Faste kunder, som ikke ønsker at være aktionærer

Faste kunder, er skovejere eller producenter af pyntegrønt og juletræer som har differentierede servicebehov alt efter driftsmålsætning og egenindsats på ejendommen.

​​

Projektkunder

Projektkunder er kunder som har vidt forskellige kundebehov rækkende fra traditionelle skovbrugsopgaver til konsulentbistand (vurdering, køb, salg af ejendomme, syn og skøn opgaver, osv.)

Kundeaftaler

SLS A/S indgår kundeaftaler med faste kunder og med aktionærkunder. Ring for nærmere drøftelse af tilretning af kundeaftalerne til netop dine behov. Se under ”Kontakt”.

Geografisk kundeområde

SLS A/S har kunder indenfor et geografisk område som strækker sig fra Kolding i syd til Viborg i nord, men vil kunne tilbyde serviceydelser også udenfor dette geografiske område alt efter opgavens karakter og størrelse.

Send forspørgsel

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet​​​

SLS A/S er et skovadministrationsselskab som er ejet af 74 skovejere siden 2006. 

Kontakt os

​SLS A/S

Additvej 15, 8740 Brædstrup

Telefon: 86 89 82 88

E-mail: info@slsas.dk 

Åbningstider 8 - 16 alle hverdage